Handelsbetingelser

FOAMmedics handelsbetingelser

Betaling
FOAMmedic modtager IKKE betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling modtages kun via kontooverførsel eller via Mobilepay og skal ske inden for 14 dage af booking/bestilling ved køb af kursus eller event. I forbindelse med køb af merchandise eller anden materielle ting skal overførsel først ske når afsendelsen er pakket og klar.

Tilmelding inden for 4 uger af kursus/event kræver betaling med det samme grundet bestilling, booking og logistik. Denne kan ikke refunderes jvf. fortrydelsesretten.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Når og hvis FOAMmedic modtager betaling online bruger FOAMmedic en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering af materielle løb
FOAMmedic leverer med almindelig post via Postnord eller anden pakkeleverandør. Vedr. køb af kurser eller event er der ingen levering og alt foregår via mail.

Aflysning af kurser og events
FOAMmedic forbeholder sig retten til at aflyse et kursus eller event såfremt der ikke er deltagere nok. Sker dette er der fuld refundering af kursus afgiften eller mulighed for at flytte til et andet kursus. FOAMmedic forbeholder sig retten til at aflyse grundet for få deltagere helt op til 3 uger før afholdelsen.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i køb af materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

FOAMmedic vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang vedr. brug af reklamationsret.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

FOAMmedic
KRUSÅGADE 21, 1
1719 KØBENHAVN V

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion og eller refundering
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Vedr. køb af kursus og events
Betalingen kan refunderes fuldt indtil 6 uger før start af event, efter 6 uger og indtil 4 uger før start refunderes halvdelen af kursusprisen. Fra 4 uger før og indtil start af event kan prisen ikke refunderes.

Fortrydelsesret

Kurser og events

Se vedr. betaling for mere information. Du kan fortryde din booking af et kursus og få pengene retur op til 6 uger før kursus afholdelse, mellem 6 og 4 før afholdelse kan halvdelen refunderes og inden for 4 uger refunderes beløbet ikke grundet alle udgifter til kurset er afholdt.

Materialle varer

Der gives 14 dages fuld returret på materialle varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@FOAMmedic.org. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@FOAMmedic.org